Professioneel en betaalbaar

evenementenservice

9,6

We zijn mensen uit het vak met jarenlange ervaring in de event branche.
Voor bruiloften, zakelijke feesten, (kinder) verjaardagen en drive-in shows.

Dj’s en bands

Het entertainment is vaak het onderwerp waar na een evenement of bedrijfsfeest nog over gesproken wordt.Op iedere gelegenheid zullen we u de juiste band, Dj of act adviseren.Natuurlijk zijn er allerlei combinaties mogelijk.

Horeca en Foodtrucks

De juiste horeca op het evenement is een belangrijke factor om het tot een succes te maken. En natuurlijk is het heel fijn om alles door ons te laten regelen. Promotis bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Business Events

Een zakelijk event organiseren is een hele klus, en moet vaak buiten de normale werkzaamheden gebeuren.Laat de organisatie over aan de professionals wij zorgen dat u en uw gasten zonder stress van het event kunt genieten.

IEDER EVENEMENT IS AAN ONS TOEVERTROUWD
Ook in het leveren van licht en geluid, podia en bv een catwalk zijn we meer dan thuis.Het grote voordeel van alles bij 1 leverancier en organisatie punt is duidelijk.
Heldere afspraken en persoonlijk contact met een vast contactpersoon is waar we voor staan!

Promotis entertainment foto en video

Foto en video

Door de juiste elementen te combineren maakt u een evenement onvergetelijk. Ook het vast leggen van de gebeurtenis is iets wat u in zijn geheel over kunt laten. Foto en video zijn hierbij voor de hand liggend, maar ook 360 graden video met live streamen en fotomarketing met modellen behoort tot de opties.

Bedrijfsfeesten

Geef een feest voor uw klanten en medewerkers.
Een geweldige manier om betrokkenheid en goodwill te krijgen is het geven van een spetterend bedrijfsfeest. Ook voor uw klanten en potentiële relaties is het een erg goede manier om een indruk achter te laten. Wij organiseren het graag voor u.

Bruiloft,  verjaardag,   jubileum

Bruiloften, verjaardag of ander (familie)feest? Boek bij ons een DJ, Band, Zanger, Fotobooth of ander entertainment. Al vanaf 395 euro zijn er mogelijkheden. Ook het compleet organiseren (wedding planning) van uw bruiloft is bij ons mogelijk.

VRAAG INFO AAN

    Soort muziek

    Voorkeur entertainment