Home » Klantervaringen

Lees hier reacties en beoordelingen van klanten die eerder bij ons boekten.

 

CIJFER 10

Inge en Jeroen sept 2020  Bruiloft

In 1 woord perfect!
Dj Johan speelde erg goed op de groep in, dit ook dankzij zijn muziekkeuze.
Vriendelijke servicegerichte DJ

CIJFER 9,7

Bertus en Gabi sept 2020 Bruiloft

Top! Heeft prima meegedacht en de sfeer aangevoeld.
Fijne persoonlijkheid en professioneel.
DJ Johan heeft in onze ogen echt een top prestatie geleverd! Hij speelde goed in op de gasten op de dansvloer qua muziek. Ondanks al vroeg op de avond een leegloop omdat gasten al vertrokken, heeft hij het toch voor elkaar gekregen om met het intieme clubje wat overbleef er een knalfeestje van te maken en we hebben tot het einde gedanst tot we pijn in onze voeten hadden. Voor ons, mooie herinneringen. Echt zeer tevreden over DJ Johan.

CIJFER 9,5

Marieke feb 2020  50ste verjaardagsfeest

Bedankt nog voor het draaien op mijn feestje ! Mede dankzij jou was het een groot succes!

Veronique  januari 2020

CIJFER 9,0
Apres ski surprise party

Het was een apres ski surprise party voor de 40e verjaardag van mijn man en vanaf de eerste minuut was het feest! Na de apres ski nummers werden er lekkere dans platen gedraaid. Ook deed Johan niet moeilijk over verzoekjes, bij een volgend feest zou ik Johan zo weer vragen.

Dianco december 2019

CIJFER 9,2
50 ste verjaardagsfeest

We hebben een schitterende avond gehad met een hele goeie DJ.
Hij draaide de beste muziek van dat moment zodat er ook mensen kwamen van een ander feest uit de zaal ernaast.Lekker gedanst met iedereen en zal zeker de hem aanbevelen bij iedereen.

Familie vd Voort
CIJFER 9,3 
december 2019

Hartelijk dank voor mooie muziek op ons huwelijksfeest, prima geregeld en heel gezellig

Nathalie 
CIJFER 9,6
 december 2019
Superfeest gehad! zeer vriendelijke Dj. De volgende keer boeken we zonder twijfel weer.

Dewy 
CIJFER 8.0 december 2019
Aanrader voor een volgend feest! 

Lucy
CIJFER 9,5 november 2019
Dank voor de geweldige avond, tot de volgende keer!

Bianca 
CIJFER 10 november 2019
Iedereen had het geweldig naar de zin. En zeer geslaagd feest voor jong en oud. Tot de volgende keer!

Colinda

CIJFER 9.6    november 2019 
Fout feest! gezellig met sfeer /vriendelijk /top

Kitty konings

CIJFER 9 !   oktober 2019 
Iedereen had het naar zijn zin!

Arnold en Marielle

CIJFER 10!    september 2019

Door zijn ruime ervaring voelt DJ Johan goed aan welke muziek de mensen leuk vinden. We hebben een super avond gehad en alle gasten hebben de hele avond op de dansvloer gestaan

Koert en Sonja

CIJFER 10!  september 2019

Zeer professioneel en voldoet aan de wensen van het publiek

Stefan en phyllis

CIJFER 9,3   september 2019

Dj Johan.
Super aardige man.
Hij zou contact met ons opnemen voorafgaand de feestavond.
Via WhatsApp(super relaxed) een belafspraak ingepland.
Onze muziek keuze liep aardig uiteen. De bruid is meer van r&b (oldschool en van deze tijd), de bruidegom is meer van Hollandse volksziekte(django wagner en frank van etten)
Voor beide is hier uiteraard goed rekening mee gehouden.
De dj bouwde alles snel op. Eerlijk gezegd hebben wij als bruidspaar het niet eens doorgehad.
De opbouw van de avond begon super. Al snel stonden er mensen te dansen. Op een gegeven moment kwamen er 3 stoelen de zaal in. De bruid had een verrassing openingsdans ingestudeerd. En dj Johan strarte de muziek op het aangegeven teken.
Na de dans kreeg de bruid een staande ovatie. Johan bedankt voor de flexibiliteit.
De rest van de avond is er heerlijk gefeest en gedanst.
 Heel flexibel en paste de verzoekjes goed aan op zijn draaisessie. Geen last van vervelende overgangen in de muziekkeuzes.
Wij willen Johan heel erg bedanken voor zijn professionele dj-en, communicatie en stransparantheid.
Voor volgende feestjes zou ik je zeker weer vragen.1 en al lof.
Jij hebt goed meegeholpen met de bruiloft tot een TOP BRUILOFT te maken.
Feestelijke groetjes, Stefan en phyllis

Inge en Peter

CIJFER 10!   op 16 september 2019

Geweldig feest gehad met een top DJ. Vooraf hebben we goed onze wensen kunnen doorspreken. Tip: in de maanden voor ons feest hadden we zelf een leuke playlist gemaakt op Spotify en die met de DJ gedeeld. Daarmee had hij een goede indruk van onze muzieksmaak en de stijl die we voor ogen hadden. Een lekker dansfeest met swingende nummers uit jaren 70, 80, 90, 00 en 10

Fam de Mes

CIJFER 9,0!  september 2019

Wat een geweldig feest met op ons verzoek alleen maar nummers uit de jaren 80- een feest van herkenning. Fijn gedraaid door Johan.

 CIJFER 10!   september 2019

Een geweldige dj voor als je wil feesten zonder je zorgen te maken. Echt een topper!

Stephanie en jacco hanekamp-van der tang

CIJFER 10!    september 2019 

Superdj, heeft zowel oog voor de wensen van het bruidspaar als van de gasten en is in staat de sfeer aan te voelen en hier op in te spelen (En als de locatie op de dag zelf ineens besluit dat het volume moet worden begrensd met een stekkertje, werkt het stekkertje gewoon niet). Ook het contact vooraf als prettig ervaren en adviezen echt gericht op wat het bruidspaar wil en niet op winstbejag.
Absoluut een aanrader!

Corine en Benjamin

 september 2019

CIJFER 10!  Super goede DJ ! Creatief en perfecte opbouw van de avond.
Kon mijn eigen playlisten doorsturen en die werden gespeeld. Avond vloog voorbij.
Ga zo door Johan
Corine en Benjamin Nooye

CIJFER 8! september 2019

We hebben een fijne avond gehad. Dj Joe (Johan)draaide de muziek die we leuk vonden en reageerde goed op wat er gebeurde op de dansvloer

CIJFER 9,5! Hartelijk dank voor jullie bijdrage! Het was helemaal top! Ik weet nu meteen wie ik voor mijn volgende feest ga vragen. Groet en nogmaals dank. Ronald

CIJFER 9,5!   september 2019 Dank voor de fantastische muziek die je gedraaid hebt op onze bruiloft. Het was top, tot op een volgend feestje !Janet en Walter

CIJFER 9,9! Super feest gehad met een leuke stijlvolle Dj die  de sfeer perfect aanvoelde op onze trouwerij | Aanrader!

CIJFER 9,7! Bij ’n volgend feest weten wij  wel via we  een DJ gaan inhuren..dank! Hugo & José.

CIJFER 9,4!Verjaardagsfeest in Schipluiden - Gezellig dansen, wijntjes en biertjes , vriendelijke DJ en een goede muziekkeuze

CIJFER 10!     50 ste verjaardagsfeest in Rotterdam - Afstemming erg fijn en goede muziekkeuze     

CIJFER 9,5! Verjaardagsfeest in Rotterdam - Als je een feestje wilt geven, zoek niet verder!

CIJFER 9,5!Ontzettend leuk feest gehad!  Huwelijksfeest in Den Haag 

 

Vanaf augustus 2019  werken we  ook met een beoordelingscijfer.

Hartelijk dank voor jullie bijdrage! Het was helemaal top! Ik weet nu meteen wie ik voor mijn volgende feest ga vragen. Groet en nogmaals dank. Ronald

Huwelijksfeest in Deurne  - Dj voor bruiloft
Super feest gehad met een leuke stijlvolle Dj die de sfeer perfect aanvoelde op onze trouwerij | Aanrader!

Huwelijksfeest in Nieuwegein - Dj voor bruiloft
Dank voor de fantastische muziek die je gedraaid hebt op onze bruiloft. Het was top, tot op een volgend feestje !
Janet en Walter

50ste verjaardagsfeest in Rotterdam  - 50 plus DJ show
Afstemming erg fijn en goed muziekkeuze.   
Afstemming door dj vooraf was fijn en zijn muziek keuze was goed. Er werd niet veel ge danst maar kwam ook omdat er veel mannen zonder partner kwamen en iedereen lekker stond te kletsen . Lichtshow was genoeg en niet overmatig.

Verjaardagsfeest in Schipluiden - Gezellig dansen, wijntjes en biertjes , vriendelijke DJ en een goede muziekkeuze!  Allround Dj

 

Verjaardagsfeest in Rotterdam -  Allround Dj

Zaterdag 18 januari  werd mijn man 50  en had ik DJ Johan ingehuurd om op zijn feest te komen draaien. Ik had  hem gekozen, omdat er zulke goede recensies over hem stonden en ze hebben allemaal gelijk gekregen, hij is echt een geweldige en aardige DJ .
Hij heeft echt alleen maar goede dansmuziek gedraaid , iedereen heeft ontzettend genoten die avond en echt heel veel mensen hebben me gevraagd, hoe ik aan zo'n goede DJ ben gekomen.
Als ik weer een feestje gaat geven, zal ik hem ook weer vragen, want we hebben echt een superavond gehad.
Het contact was ook goed, snelle reactie terug, als ik een mailtje stuurde en daar komt ook nog bij, dat het ook zeer betaalbaar is.
Als je een feestje wilt geven, zoek niet verder en kies DJ Johan.
Groetjes van Rob & Monique.

 

Huwelijksfeest in Den Haag  - Dj voor bruiloft
Ik was ceremoniemeester voor het huwelijksfeest van mijn beste vrienden! Een ontzettend leuke taak, maar vond het ook erg belangrijk om een zo mooi mogelijk feest neer te zetten. De muziek is daar een groot onderdeel van.  Dj Johan en ik hebben van te voren contact gehad via mail en telefoon en ik heb ontzettend fijn met hem kunnen overleggen. Hij heeft met me meegedacht en tips en adviezen gegeven waar ik zelf nog niet aan gedacht had. Op de feestavond zelf bleken er ineens onverwachte verrassingen van de familie te zijn, waar ze muziek voor nodig hadden. Johan heeft hier snel en klantvriendelijk op gereageerd en binnen minuten stond het Huppelse volkslied aan! Verder heeft hij heel leuk ingespeeld om verzoeknummers, maar vooral ook op de sfeer van de avond. Het is een knalfeest geweest!  zeker  een aanrader als DJ voor feesten!

 

Verjaardagsfeest  Hugo & José. - Allround Dj

Voor ons feest, dat wij gaven ter ere van ons beider 50e verjaardag (en nog wat andere redenen), bedachten we vrij laat (10 dagen vóór het feest) dat we toch maar ’n DJ wilden inschakelen….. Na wat ge-google hebben we er 3 ’n mailtje gestuurd, waarop Johan van Promotis vrijwel direct reageerde. Zijn voorstel was meteen een schot in de roos (ook wat prijs betrof!) en we hoefden dan ook niet lang na te denken. Via e-mail alle afspraken kunnen maken & ’n speellijst toe kunnen sturen. Johan reageerde op alle mails direct en correct; hij dacht ook goed met ons mee. Bijzonder prettig contact dus, meteen al.

Dan blijft het natuurlijk afwachten wat het op de avond zelf wordt, maar wij waren dik tevreden!!! Naast zo’n 40 volwassenen waren er ook 18 kinderen (van 6-13 jr.) en ook de kinderen kreeg Johan aan het dansen; goed afgewisseld.En dan nog ’n spetterend eind…juiste muziek op het juiste moment!!

Bij ’n volgend feest weten wij wel wie we als DJ gaan inhuren….

Hugo & José.

 

Huwelijksfeest  Anne Marie & Marcel  - Dj voor bruiloft

We hadden via via gehoord over DJ Johan van Promotis  en na hem telefonisch gesproken te hebben, besloten hem te boeken voor ons trouwfeest. En dat bleek een erg goede beslissing!
We hebben vanaf het begin erg prettig contact gehad, hij reageert altijd snel, en heeft ook uitgebreid contact gehad met onze ceremoniemeester en het hotel (ivm de geluidsnormen die ze hanteren). We hebben wat nummers doorgegeven die wij leuk vinden, en hij heeft gezorgd voor een spetterend feest volkomen in onze stijl! Op de avond zelf konden gasten ook nog verzoeknummers doen, en hij speelde in op de sfeer en de reacties van de mensen, zodat al snel bijna iedereen aan het dansen was. Daarnaast heeft hij een mooie opstelling en discolichten, waardoor alles er professioneel uitziet.
Kortom, wij zijn super tevreden en hebben een fantastische avond gehad, en onze gasten vonden het een topfeest!
Bedankt Johan!

We zullen je ook zeker aanbevelen mochten we nog eens mensen horen die op zoek zijn naar een DJ!

Groet,

Anne Marie & Marcel

 

Huwelijksfeest in Zoetermeer  Dj voor bruiloft

Ik ben 17 juni  getrouwd en heb Dj Johan gevraagd te komen draaien.
Ik moet toegeven dat ik best zenuwachtig was omdat het voor mij de eerste keer was dat ik zoiets regelde.
Ik ben via het Partycentrum in contact gekomen met Dj Johan van Promotis
We hebben van te voren veel heen en weer gemaild over hoe en wat we wilden.
Dj Johan heeft lekker gedraaid zoals wij wilden en kwam tussendoor nog navragen wat voor muziek we op dat moment wilde.
Wij hebben hem lekker z'n gang laten gaan en het was helemaal perfect!!
Konden liedjes aan vragen en het werd bijna gelijk gedraaid.
Kortom zeer geslaagde avond en hebben heel veel complimentjes gekregen over de muziek dat er goed ingespeeld werd op de mensen.
Juiste muziek bij de juiste sfeer!!
Super bedankt voor onze onvergetelijke avond!!
Groetjes Melissa!!

 

Jubileumfeest in Noord holland - 50 plus DJ show

Half oktober een feestje gegeven in zilveren sferen,25 jaar gehuwd en sarah gezien.
Dj johan hierbij was geweldig en wist precies de goede nummers te draaien en volume naar onze wensen aangepast. johan heeft een open houding en rustig aanwezig,wat wij zeer prettig vinden. Aan te bevelen voor elke party!

 

Huwelijksfeest Joey & Bianca  - Dj voor bruiloft

Hoi DJ Johan,

Hierbij willen wij je graag heel erg bedanken voor de fantastische sfeer die je hebt neergezet tijdens onze bruiloft op zaterdag 12 september. We hadden niet verwacht dat het zó los zou gaan, dat was echt super! We kijken er met veel mooie herinneringen op terug. Daarnaast kregen we ook veel complimenten vanuit onze gasten dat 'de DJ zo leuk draait en zo enthousiast is'. Helemaal mee eens en we brengen hierbij de complimenten graag over. Ook vonden we de lichteffecten die je had meegenomen erg leuk! Top!

Mochten wij je nog kunnen helpen met een nog eem mooie review te schrijven, dan horen we het graag. We zijn in ieder geval erg tevreden en willen je hierbij graag bedanken!

Groetjes, Joey & Bianca 

 

25 jaar getrouwd  - 50 plus DJ show
Ter gelegenheid van ons 25 jarig huwelijks feest, op zoek gegaan naar een leuke betaalbare DJ. Uitgkomen bij Johan van Promotis , eerst een  kennismakingsgesprek gehad, iets wat we zeer op prijs stellen. We hebben een geweldig feest gehad, het dak ging eraf. De dansvloer is de hele avond gevuld. Echt top! Buiten de goede muziek is Johan een hele toffe man. Johan bedankt!

 

Huwelijksfeest  - Dj voor bruiloft

Op  13 mei  zijn wij in het huwelijksbootje gestapt en wat daarbij niet mag ontbreken is een goed feest.
Kijk daarom niet verder en boek deze DJ, daar we dankzij Johan een top feest hebben gehad. Van te voren is er goed doorgesproken wat voor muziek er gedraaid zou gaan worden en men kon ook nog nummers aanvragen.
Hij voelde goed aan wat onze gasten qua muziek wilden horen en de sfeer is continu uitmuntend geweest.
Mochten we zelf weer een DJ nodig hebben, dan weten wij zelf bij wie we moeten zijn!

 

Sweet 16 Party - Allround Dj

We hebben zaterdag 4 april een sweet 16 feest voor onze dochter gehad met Johan als DJ. Het feest was echt geweldig mede door alle inspanningen van Johan. Er waren ongeveer 100 personen in de leeftijd van 12-65 jaar. Johan heeft voor ieder wat wils gedraaid. Onze gasten en het barpersoneel waren verbaasd dat deze leeftijden goed gecombineerd werden door Johan, dit hadden ze nog niet eerder meegemaakt. Meestal is de muziek of voor de jongeren of voor de ouderen. Maar Johan heeft het voor elkaar gekregen om er een fantastisch feest van te maken, zeg maar onvergetelijk. Echt onze complimenten en ben er bijna zeker van dat hij binnen onze vriendenkring vaker geboekt gaat worden. Johan bij deze nogmaals bedankt. Familie Moret.

 

Huwelijksfeest in Almere - Dj voor bruiloft
Afgelopen vrijdag heeft DJ Johan op onze bruiloft in het van der valk hotel gedraaid. Hij weet dan ook precies hoe hij de mensen van de stoel af moet krijgen naar de dans vloer en heeft voor elk persoon passende muziek. Hij gaat erg mee in de gasten en in de muziek. Kortom; DJ Johan is een geweldige DJ en wij hebben er absoluut geen spijt van dat we hem hebben benaderd. Bij elk komend feestje dat we zullen geven zullen we deze dj ook zeker weer uitnodigen.!!!!!
Als je dit zelf leest Johan... GA ZO DOOR EN NOG HEEL ERG BEDANKT VOOR HET GEWELDIGE ENTERTAINMENT.!!!!!!
Groetjes Ric & Kel

 

Verjaardag Marco  - Allround Dj 

Via Partycentrum Hijdra zijn wij in contact gekomen met DJ Johan. Hij reageert vlot op email/vragen, hij draait voor een goede prijs, neemt zelf muziek- en lichtinstallatie mee en regelt zelf alles met de feestlocatie.
De feestavond zelf was helemaal geweldig, mede dankzij de muziek van Johan.
Een aanrader voor een ieder die gezellige muziek wil op zijn/haar feest.

 

Huwelijkseest Patricia en Jeroen  - Dj voor bruiloft

Goede DJ,
DJ Johan heeft op onze bruiloft gedraaid en het was een geweldige avond, we hebben flink gedanst en het was perfect.
DJ Johan hebben we gevonden via de locatie waar we onze bruiloft vierde en met een woord een fantastisch DJ.
Hij draaide verschillende muziek met voor iedereen wat en als je wilde kon je ook nummers aanvragen.
DJ Johan onze complimenten voor de geweldige avond. Mochten we weer een feest organiseren, weten we je te vinden.
Groetjes Patricia en Jeroen 

 

Verjaardag Kranenburg - Allround Dj 
Wij hadden zaterdag in juni een feest, we vierden 3 verjaardagen samen.
Via internet had ik een dj gezocht, en kwam uit bij dj Johan!
We hebben een fantastische avond gehad, volgende keer als we een feest hebben kiezen we weer voor dj Johan.En daar denken mensen die op het feest waren hetzelfde over!
Johan superbedankt voor de gezellige avond!!

 

 Huwelijksfeest Nick Bakker - Dj voor bruiloft

Ik heb Johan op meerdere bedrijfsfeesten meegemaakt. Dat beviel goed en daarop besloten Johan te vragen voor ons huwelijksfeest. Vooraf prettig gecommuniceerd via de email. Johan is bij ons thuis geweest en gevraagd wat wij wilde voor het feest. We konden speciale verzoeken aanleveren en verschillende muziekkeuze. Dat verliep uiterst goed. Heel makkelijk hebben we afgesproken hoe de avond zou verlopen. Daarna geen omkijken meer naar gehad. Johan regelt alles zelf met de locatie en het enige wat je moet doen is genieten van je avond. Hij heeft van het feest op het huwelijk ook een echt feest gemaakt! Er waren ongeveer 90 mensen die het allemaal naar hun zin hebben gehad. Verschillende soorten muziek door elkaar, maar Johan heeft wel gevoel wat hij wel en wanneer moet draaien. De hele avond is de dansvloer niet leeg geweest. Wij raden iedereen Johan ook aan!  

 

Verjaardagsfeest Astrid - 50 plus DJ show
Afgelopen 5 oktober vierde ik mijn 50ste verjaardag.
Via internet had ik DJ Johan gevonden. Het mailcontact verliep uiterst vlot en makkelijk. Snelle respons en alles was mogelijk.
De avond zelf was een succes. Ik heb heerlijk gedanst op muziek die ik
leuk vind. Het is geen DJ die zijn eigen muziek op een gegeven moment gaat
draaien, maar gewoon wat jij wil.
Johan, het was super. 
Groet, Astrid. 

 

Huwelijksfeest Johan en Tamara - Dj voor bruiloft
stop maar met zoeken naar een dj...bij deze hebben jullie hem gevonden!!
Johan heeft gedraaid op ons huwelijksfeest...hij heeft er voor gezorgd dat er flink is gedanst en iedereen een geweldigge avond heeft gehad. 
de communicatie vooraf verliep ook heel positief...meerdere mails gekregen of alles naar wens verloopt! echt heel betrokken,alleen maar positief dus!!
Gr Johan en Tamara Vroombout 

 

Huwelijksfeest  Sanne en Eddy - Dj voor bruiloft
Afgelopen vrijdag  heeft Dj the Dj Johan op ons trouwfeest er een super feest van gemaakt. Iedereen was onwijs enthousiast en de sfeer heeft er de hele avond goed in gezeten.
Onwijse aardige DJ die goed kan inspelen op alle wensen van iedereen. Goede communicatie vooraf, niks was te gek en alles kon!!
Mede dankzij Johan was het echt een super dag om nooit te vergeten, iedereen ging helemaal los op de muziek.
Wij kunnen Johan aan iedereen aanraden als iemand een feest heeft, niet twijfelen gewoon doen :)
Johan nogmaals bedankt voor alles !!!
Gr Sanne en Eddy

 

Verjaarsdagsfeest in Den Haag  - Allround Dj 
Zaterdag 29 juni heeft DJ Johan voor mij gedraaid op mn verjaardag feest en heeft er echt een feest van gemaakt iedereen stond lekker te dansen :D
Voorafgaand was t email contact goed verlopen je hoefde maar een mailtje te sturen en je kreeg heel snel reactie terug!!
Johan bedankt voor een zeer geslaagd feest!!
Groetjes Danny Shirley en kids!

 

Verjaardagsfeest Gerda uit Hoorn - 50 plus DJ show
Zaterdag 16 maart j vierde ik mijn 60ste verjaardag met ongeveer 40 mensen. Voor de muziek had ik DJ Johan die ik gevonden had via internet. Het voorafgaande emailcontact verliep snel en vriendelijk. Hoewel wij onze usb stick met aanvullende muziek thuis hadden laten liggen, vulde Johan de muziek goed aan. Er werd veel gedanst en de sfeer was goed. Kortom een aanrader voor een scherpe prijs !
Gerda uit Hoorn (NH)

 

Verjaardagsfeest Ditty - Allround Dj 
Voor mijn verjaardagsfeest heb ik op internet naar een DJ gezocht en kwam bij DJ Johan uit.
Johan sprak mij erg aan om zijn schappelijke prijs, zijn snelle en adequate emailreacties en vooral zijn manier van aanvoelen hoe ik wilde dat mijn feest eruit zou gaan zien.
Johan speelde daar perfect op in en wist tijdens de avond de juiste toon te zetten om de gasten op de vloer te krijgen en te houden.
Johan heeft bij mij en mijn gasten een sympathieke en professionele indruk achter gelaten.
Als ik ooit nog eens een soortgelijk feest zal geven, is DJ Johan de eerste die ik uitnodig!
Super bedankt Johan voor de zeer geslaagde avond!!!

 

Huwelijksfeest Bart en Marsha in Echteld - Dj voor bruiloft

DJ Johan heeft op onze bruiloft gedraaid op vrijdag 21 december  op locatie in Echteld. 
We hebben vooraf met Johan besproken wat onze ideeen / wensen waren en het viel ons meteen op dat Johan meedacht en dat hij wist waar hij het over had (echt een vakman dus). Het was voor hem geen probleem om bij ons langs te komen op een avond om kennis te maken. 
Vooraf hebben we nog regelmatig e-mailcontact gehad, waar hij snel op reageerde en geinteresseerd was in onze vragen / ideeen.
Johan gaf aan dat hij goed inspeelt op de reacties van het publiek en zijn muziekkeus daar op afstemt en dat was duidelijk het geval; onze bruiloft was een topfeest en onze gasten hebben ons gecomplimenteerd met Johan en zijn muziek. Het dak ging eraf!
Johan, nogmaals bedankt voor de smaakmaker van ons feest: topmuziek en een enthousiaste vakman die weet wat hij doet!
Bart & Marsha

 

Verjaardag wim en Joke - Compact Dj

Een goede Dj , zeer flexibel en met een uitgebreide collectie.
Snel goed contact en de prijs vonden we echt okee.
Een aanrader!
Groeten van Wim en Joke

 

Vraag nu vrijblijvend informatie aan.